Φοινικούντα

Στη Φοινικούντα υπάρχει κατάστημα με καταδυτικό εξοπλισμό και καταρτισμένο προσωπικό. Μπορείτε λοιπόν να ανακαλύψετε τα μυστικά του βυθού, δίνοντας  μια ξεχωριστή νότα στις διακοπές σας.

Αν θέλετε να αφήσετε στην άκρη το αυτοκίνητο σας και να περιηγηθείτε στα όμορφα τοπία της περιοχής, στο χωριό υπάρχει κατάστημα απ΄όπου μπορείτε να νοικιάσετε ποδήλατο.

Στο κέντρο της παραλίας της Φοινικούντας υπάρχουν θαλάσσια φουσκωτά παιχνίδια, ιδανικά για τους μικρούς φίλους, όπου μπορούν να χαρούν ώρες παιχνιδιού και ξεγνοιασιάς.  

Απολαύστε τα πεντακάθαρα και κρυστάλλινα νερά της παραλίας τη Φοινικούντας.

Πρόκειται για ένα μικρό κόλπο κατά μήκος του οποίου είναι χτισμένο το γραφικό χωριό της Φοινικούντας. Τα νερά συνήθως είναι γαλήνια και χαρακτηρίζονται για την καθαρότητα τους. Υπάρχουν πλήθος από γουστόζικα καφέ και εστιατόρια, πολλά εκ των οποίων διαθέτουν ξαπλώστρες. Μπορείτε λοιπόν  να απολάυσετε την ημέρα σας στην πανέμορφη αυτή παραλία, μόλις 100 μέτρα από το δωμάτιο σας!

Αξέχαστες διακοπές στην Φοινικούντα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
apartments finikounda
Fotis Apartments all rights reserved
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram